Mougins - Charmante woning op een privé landgoed

Ons bureau biedt op een privédomein deze charmante villa aan, volledig gerenoveerd in 2020 met materialen van zeer hoge kwaliteit, gebouwd op een perceel van 3.900m2, met petanquebaan, een garage voor 6 auto's, een te verbouwen studio, een berging. Op de begane grond beschikt de villa over een grote woonkamer in kathedraalstijl met open haard, een eetkamer, een volledig uitgeruste halfopen keuken, een berging en een gastentoilet.

Mougins - Charmante woning op een privé landgoed

Op de eerste verdieping bevindt zich de master suite, met kleedkamer, grote badkamer/douche en toilet van Italiaans marmer, evenals een studeerkamer. De begane grond bestaat uit twee kinderslaapkamers, een doucheruimte en een bijkeuken. Verwarmd zwembad. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.590.000
 
233 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!