Mougins - Prachtige Bastide met gastenverblijf

Prachtige Bastide en zijn gastenverblijf gelegen in de populaire wijk Mougins Village, op slechts 100 meter van de winkels, profiterend van een unieke harmonie en hoogwaardige diensten: Dit pand is als volgt samengesteld: Het hoofdgebouw van ongeveer 370m² bestaat uit: - Op de begane grond: een inkomhal, een grote eetkamer met een ingerichte keuken, een lichte ontvangstruimte/woonkamer die uitkomt op het terras, de spiegel en het overloopzwembad. Op de bovenverdieping: 3 slaapkamers met eigen badkamer, doucheruimte, kleedkamer en toilet, inclusief de master suite. Op de benedenverdieping: Een bar/bibliotheek/spel- en bioscoopkamer, een slaapkamer met kantoor, een wasruimte/kleedkamer. Een gastenverblijf van circa 115 m² bestaande uit een woonkamer met eetkamer, een volledig ingerichte houten keuken, een bijkeuken, een wasruimte. Boven ontdekt u 3 slaapkamers met eigen badkamer, kleedkamer en doucheruimte. De tuin van circa 3100 m² is ingericht met perfect onderhouden groen, met bomen als olijf- en citroenbomen. Het pand wordt gecompleteerd door een drievoudige garage en talrijke parkeerplaatsen buiten.

Mougins - Prachtige Bastide met gastenverblijf

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 9.900.000
 
484 m2
m2
9
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!