Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

3 slaapkamer appartement domein Nice Cimiez met super zeezicht

In Nice Cimiez bieden wij dit gelijkvloers appartement aan met een weids uitzicht over de zee op de Baie des Anges en op de Cap d'Antibes tot aan Cap Ferrat. Het gelijkvloers appartement in een beveiligd domein met conciërge heeft drie slaapkamers en een heerlijke tuin. De hoofdslaapkamer heeft een aparte badkamer en dressing. Uw appartement is voorzien van stijlvolle zonwering om maximale schaduw te genereren. Dit zeer luxe appartement in Nice Cimiez is een unieke kans om te wonen op een historische plek die altijd was voorbehouden aan de elite, burgemeesters en andere notabelen aan de Franse Rivièra. Discreet gelegen in de heuvels van Gairaut, is dit unieke en veilige domein een ideale uitvalsbasis richting Nice, Cannes en Monaco. Door het, door ongerepte natuur omgeven domein, loopt een oude Romeinse weg. Nu een wandelpad met authentieke historische sporen. Na honderden jaren zijn de zonnewijzer en de kapel nog steeds aanwezig, evenals de vele cipressen, citroen- en amandelbomen. Het zijn de stille herinneringen aan de roemrijke geschiedenis die deze locatie heeft verdiend. Als je hier bent, voel je nog steeds de energie van glorie en macht.

Groot appartement topdomein Nice Cimiez tennis, golf, zwembad, zeezicht

Precies op deze plek wordt een select aantal villa's gebouwd; bevoegd met maximale privacy en service. Alle superlatieven die je kunt bedenken zijn aanwezig. Vind alles wat u verwacht in een exclusief, uniek en luxueus appartement in Nice Cimiez. De appartementen bevinden zich in vijf moderne villa's met elk twee verdiepingen. De glazen schuifdeuren kunnen volledig worden weggedraaid om te genieten van een totaalbeleving van binnen-buiten wonen. De glazen balustrades dragen extra in uw ongestoord vrij uitzicht over de groene heuvels van Nice richting de Middellandse zee. Ultiem luxe appartement in villastijl Nice Cimiez met maximale privacy en services In het omheinde domein met beveiliging en conciërge heeft u de beschikking over een sport- en fitnessschool, een golfbaan en een tennisbaan. Ideaal als u op zoek bent naar een landhuis aan de Cote d'Azur en geen tijd wilt verliezen om naar uw favoriete activiteiten te gaan. Hier is alles binnen handbereik; zelfs een heerlijk overloopzwembad. Vanuit dit grote overloopzwembad heeft u ook een prachtig uitzicht op de zee. Echt, je zult je een keizer van het Romeinse rijk voelen. Ze hebben deze plek tenslotte met een reden gedaan. De kwaliteit van dit appartement is als een luxe villa in eigentijdse stijl, maar zonder zorgen over onderhoud.

Groot appartement topdomein Nice Cimiez tennis, golf, zwembad, zeezicht

Meer weten over het luxe 3 slaapkamer appartement in Nice Cimiez met prachtig zeezicht? We laten u graag dit appartement zien in een goed verborgen onbekend deel van Nice aan de Franse Rivièra. Bewaren Bewaren
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.860.000
 
130 m2
205 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!