Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT. ZOEKT U NIEUWBOUW IN NICE? . Contemporary nieuwbouw genesteld in weelderig groen op de mooiste heuvel van . De intieme residentie is op het zuiden gericht met fraai zicht op de Middellandse Zee zodat u zich dagelijks kunt verbazen over het oneindige palet van veranderende kleuren van de Baie des Anges. Er zijn slechts 12 wooneenheden, waarbij de bewoners gebruik kunnen maken van een zwembad en een tennisbaan. Een geweldige combinatie; u geniet van sport en spel omgeven door weelderige Provençaalse planten en bomen. Contemporary nieuwbouw Nice Cimiez

Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

Elk appartement komt uit op een groot zonnig terras zodat u in alle veiligheid kunt genieten van de volumes, de rust en de oneindige horizon. U heeft nu nog de keuze uit een 1 slaapkamer appartement met een tuintje of de bovenste etage met 3 slaapkamers zoals in dit voorbeeld. Informeer naar de laatste beschikbaarheid. Voorbeeld prijs: 1 slaapkamer 46 m2.  295.000 euro. 2 slaapkamers, 64 m2. 420.000 euro

Een woord van de architect voor deze contemporary nieuwbouw

"Dit beroep stelt ons in staat om onverwachte plekken op ons grondgebied te ontdekken die de overtuiging van de keuze van ons beroep versterken. Het ontwerpen van deze kleine residentie voor 12 bevoorrechte woningen als een omgeving voor het welzijn van geselecteerde bewoners, was een echte recreatie, waardoor dit project een hedendaagse en verfijnde architectuur biedt, een waar genoegen. Het volume is gevormd om de vloer los te maken door een fijne betonnen structuur, onderstreept door cilindrische metalen staven die verschillend zijn geassembleerd naargelang het gebruik, dicht om het gebruik van de belangrijkste terrassen te behouden, op de gevels geplaatst om de zonnestraling te verzachten terwijl de uitzicht, normaal op de hoes om de toekomstige installatie van een luifel in beschermende stof mogelijk te maken. De materiaalkeuze ondersteunt het volume en het wit dat is gekozen als het embleem van de Middellandse Zee komt in verschillende texturen, mat en graniet voor het pleisterwerk op de gevels, satijn voor de fijne structuren, iriserend op de mozaïeken en glanzend op het gelakte aluminium. Als de volumetrische samenstelling belangrijk is, is het welzijn van de bewoner essentieel om het project te voeden. Het bieden van kwaliteitsvolle woonruimte is de basis van ons denken. Zo zijn alle accommodaties royaal, door en door en licht, en alle woonkamers profiteren van grote openingen op het magische uitzicht en grote terrassen met ongerepte privacy. We hebben op deze uitzonderlijke site, aangeboden aan het grote landschap, alle kwaliteiten van gebruik en eigentijdsheid samengebracht, zodat de levens van toekomstige bewoners eenvoudig en harmonieus zijn."

Contemporary nieuwbouw met tennis en zwembad Nice Cimiez

Mooie woorden van de architect en als u geïnteresseerd bent in een nieuwbouw residentie in Nice Cimiez, voorzien van tennisbaan en zwembad, reageer dan aub snel.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 545.000
 
83 m2
24 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!