Leuk Elegant 5-kamerappartement in het Dichterskwartier

Gelegen in het hart van de gewilde dichterswijk in Nice. Dit prachtige 5-kamerappartement in de “VILLA GERMAINE” biedt zowel historische charme als hedendaagse luxe. Gelegen tussen St Barthélémy en VALROSE, profiteert het pand van gemakkelijke toegang tot tramlijn 1, de belangrijkste wegen en de snelweg. Het appartement, gelegen op de tweede van drie verdiepingen van een gebouw in Victoriaanse stijl, biedt een royale oppervlakte van 109,50 m². Binnen zijn de open woonkamer en keuken van 46 m² een hoogtepunt. Gecompleteerd door vier ruime slaapkamers, waaronder een master suite met een kamer van 14 m² en een luxe en-suite badkamer.

Leuk Elegant 5-kamerappartement in het Dichterskwartier

Met moderne apparatuur zoals dubbele beglazing, omkeerbare airconditioning en hoogwaardige apparatuur is comfort gegarandeerd. Een speciale kelderruimte biedt extra opslagruimte. Het gebouw biedt beveiliging met een digitale code en een intercomsysteem. Er worden renovatiewerkzaamheden aan het trappenhuis uitgevoerd, die vooraf worden gefinancierd, zodat er geen onvoorziene kosten in de toekomst ontstaan. Financiële overwegingen zijn onder andere energieklasse B, maandlasten € 98,-. En een jaarlijkse onroerendgoedbelasting van € 1.700. Potentiële kopers kunnen voor risico's gerelateerd aan onroerend goed de website van Georisks raadplegen.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 575.000
 
109 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!