NICE - Cimiez Bourgeois appartement gerenoveerd met 5 slaapkamers

Ontdek ongeëvenaarde elegantie in Nice Cimiez, juweel van de Côte d'Azur, met dit prachtige appartement in burgerlijke stijl. Zorgvuldig gerenoveerd in 2023 waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van de beste materialen. Deze residentie biedt een weelderige mix van historische charme en hedendaagse luxe op een woonoppervlak van 330 m2. Gelegen op de tweede verdieping van een monumentaal pand uit 1902, bereikbaar met de lift. Dit huis beschikt over uitgestrekte woonruimtes, waaronder 5 slaapkamers, 4 badkamers, een grote dubbele woonkamer met een aangrenzende eethoek, een ultramoderne keuken, een privékantoor en een speelkamer. Hoge plafonds van 3,8 meter en originele architectonische details zijn liefdevol bewaard gebleven en omvatten de essentie van het luxe leven aan de Franse Rivièra.

NICE - Cimiez Bourgeois appartement gerenoveerd met 5 slaapkamers

Tevens beschikt het appartement over een buitenruimte, eigen parkeerplaats en een grote afgesloten garage, wat het aanbod van dit bijzondere pand compleet maakt. Adopteer een levensstijl vol luxe en geschiedenis op een van de meest prestigieuze adressen in Nice. Cimiez, een historische en prestigieuze wijk van Nice, staat bekend om zijn rustige sfeer en luxe leven. Oorspronkelijk afkomstig uit de Romeinse stad Cemenelum. Het is nu een toevluchtsoord van elegante burgerlijke paleizen zoals de beroemde. Evenals moderne woningen en serene villaontwikkelingen met adembenemende uitzichten. Gewaardeerd vanwege de nabijheid van het stadscentrum, het kwaliteitsvastgoed en de prestigieuze scholen. Cimiez biedt een levensstijl die zowel vredig als verbonden is. Het wordt gedomineerd door eigenaren van middelbare leeftijd en strekt zich uit tot in de eveneens residentiële wijk Rimiez. Het is een gewilde locatie voor wie op zoek is naar een verfijnde woonervaring in Nice. De grote vraag betekent dat eigendommen hier gewilde investeringen zijn, die de essentie van het luxe leven aan de Franse Rivièra belichamen. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een complete vastgoedservice, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest efficiënte belastingstructuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.990.000
 
330 m2
m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!