NICE OUEST nieuw appartement te koop Cote Azur T3

Nieuw woonprogramma in Nice West - Wonen in de Ecowijk ONTDEK UW LUXE WONING IN EEN INNOVATIEVE EN MILIEUVERANTWOORDELIJKE OMGEVING In Nice West maakt ons nieuwe woonprogramma deel uit van de bloeiende ecowijk van de stad. De futuristische architectuur van de residentie, ontworpen door de beroemde architect Sou Fujimoto, roept elegantie en duurzaamheid op. De residentie, zeventien verdiepingen hoog, kijkt uit op Place Métropolitaine, de winkels en het tramstation. PRESTIGE APPARTEMENTEN Wij bieden appartementen van 2 tot 4 kamers, uitgerust met hoogwaardige diensten, grote terrassen en sublieme panorama's. Of u nu op zoek bent naar uitzicht op de Plaine du Var, Nice of de Middellandse Zee, onze residentie heeft alles om u te verrassen.

NICE OUEST nieuw appartement te koop Cote Azur T3

ECOLOGISCH VERBINTENIS Duurzaamheid vormt de kern van ons project. We streven ernaar om de energieprestatienormen voor te blijven en de CO2-impact van onze gebouwen aanzienlijk te verminderen. Onze residentie voldoet aan de strengste milieunormen om u een duurzaam vastgoed te bieden. EEN STRATEGISCHE LOCATIE Gelegen in het hart van het technologiepark Éco-Vallée van Nice, is onze residentie ideaal gelegen. Tramlijn 3, met een halte Méridia aan de voet van de residentie, biedt u uitstekende mobiliteit. Veel lokale winkels en diensten bevinden zich ook aan uw voeten, evenals directe toegang tot belangrijke wegen zoals de A8 en de RM 6202. APPARTEMENTEN TUSSEN HEMEL EN ZEE Onze 2 tot 4 kamerappartementen zijn ontworpen om u een leven tussen hemel en zee te bieden. zee. U profiteert van een fitnessruimte en een groot gemeenschappelijk terras van 150 m2 dat uitkomt op de Place Métropolitaine en de Cours Méridia. Onze hoogwaardige diensten omvatten bioklimatisch ontwerp, een selectie van edele materialen en aangesloten domotica-apparatuur. EEN VERBONDEN ADRES Onze centrale ligging biedt u directe toegang tot de belangrijkste wegen, de luchthaven Nice Côte d'Azur in slechts 10 minuten met de tram, de stranden op 10 minuten met de auto, en het centrum en het treinstation van Nice in 15 minuten. met de tram. Kom en ervaar een luxe, moderne en ecologisch verantwoorde leefomgeving in Nice West.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 735.000
 
62 m2
m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!