Nice - Bourgeois appartement met tuin

Bourgeois appartement in het stadscentrum Dit elegante appartement van 110 m², gelegen op de verhoogde begane grond en tuinniveau van een burgerlijk gebouw in Cimiez, biedt een uitzonderlijke leefomgeving. Het bestaat uit drie ruime slaapkamers, een badkamer, een doucheruimte, drie toiletten, een kleedkamer en een open keuken die leidt naar een ruime woonkamer die uitkomt op een privétuin van 130 m² voor exclusief gebruik. De lichte woonruimte is voorzien van drie ramen op het zuiden, waardoor een warme sfeer ontstaat die nog wordt versterkt door een open haard voor de winter. Dankzij de eigen entree via de garage en de tuin waant u zich in een stadswoning. Het appartement valt op door zijn hoge plafonds en majestueuze volumes. Het wordt aangevuld met een kelder, een atelier in de kelder, twee zolderruimtes en een grote afgesloten garage. Gelegen dichtbij openbaar vervoer, scholen, vrijetijdsactiviteiten en voorzieningen, biedt dit appartement een unieke kans voor kwaliteitsvol stadsleven. De snelwegen A8 en A500, evenals de luchthaven Nice-Cote-D'Azur, liggen op slechts 10 km afstand.

Nice - Bourgeois appartement met tuin

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.150.000
 
110 m2
135 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!