Nice - Carré d'Or Elegant appartement met 4 slaapkamers en uitzicht op de tuin

Ontdek het toppunt van luxe in dit appartement met 4 slaapkamers gelegen in de prestigieuze wijk Carré d'Or van Nice. Dit pand beslaat 196 m2 woonoppervlak in een prachtig burgerlijk paleis en combineert op meesterlijke wijze tijdloze architectonische elegantie met hedendaags comfort. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer, een formele eetkamer en een volledig ingerichte keuken, ontworpen voor het moderne leven. De master suite, compleet met balkon, biedt een rustig toevluchtsoord, terwijl drie extra slaapkamers voldoende ruimte bieden voor familie en gasten. Geniet van het serene uitzicht op de tuin vanaf het uitgestrekte terras van 40 m2, een ideale achtergrond voor ontspanning en vermaak. Deze prachtige woning beschikt tevens over een kelder voor extra berging en parkeergemak. Het vergroot de aantrekkingskracht als een werkelijk uitzonderlijk huis.

Nice - Carré d'Or Elegant appartement met 4 slaapkamers en uitzicht op de tuin

In het hart van Nice is de wijk Carré d'Or een levendig centrum, waar zowel toeristen als de lokale bevolking bruisen. Het staat bekend om zijn voetgangersgebied vol winkels, terrassen en restaurants, is gemakkelijk bereikbaar en ligt dichtbij belangrijke bezienswaardigheden van de stad, zoals de en. Deze gewilde wijk wordt gekenmerkt door burgerlijke gebouwen uit het begin van de 20e eeuw en biedt ruime, lichte appartementen en een verscheidenheid aan lokale winkels. Ondanks de beperkte toegang tot de auto maken de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer het tot een uitstekende locatie voor investeringen, zowel voor residentiële als voor verhuurdoeleinden. De aantrekkingskracht van Carré d'Or zorgt ervoor dat het een topkeuze blijft voor diegenen die op zoek zijn naar een actieve stedelijke levensstijl in Nice. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.400.000
 
189 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!