Nice - Mont Boron Schitterende art-decovilla met panoramisch uitzicht

Gelegen op een indrukwekkende positie op de top van de Mont Alban-heuvel, naast de Mont Boron. Deze prachtige Art Deco-villa biedt een adembenemend panoramisch uitzicht. Uitzicht vanaf de Baie des Anges en de kasteelheuvel tot aan Cap d'Antibes. Na onlangs een volledige, hoogwaardige renovatie te hebben ondergaan, combineert de villa tijdloze elegantie met moderne luxe. De ruime woonkamer is ontworpen om maximaal zonlicht op te vangen, waardoor de warme en gastvrije sfeer van het huis wordt versterkt. Dit gevoel van openheid strekt zich uit tot de zorgvuldig aangelegde tuin en het zwembad. Beide gemakkelijk te onderhouden en zorgen voor een rustig buitenleven. Met 150 m² woonoppervlak biedt de villa vier prachtig ingerichte slaapkamers. Hierdoor is het een ideale gezinswoning of een luxueus toevluchtsoord voor het ontvangen van gasten. De toplocatie biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar garandeert ook een snelle en gemakkelijke toegang tot het centrum van Nice en Monaco. Waardoor het een perfecte mix is van afzondering en toegankelijkheid.

Nice - Mont Boron Schitterende art-decovilla met panoramisch uitzicht

Mont Boron en Mont Boron, een prestigieuze en serene wijk van Nice. Staat bekend om zijn mix van natuurlijke schoonheid en luxe leven. Het is een van de meest exclusieve buurten van de stad en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en een rustige, met bomen omzoomde omgeving. Bekend om zijn elegante Belle Epoque-villa's en moderne luxe woningen. Mont Boron biedt een rustige ontsnapping aan de drukte van de stad, terwijl u toch gunstig dicht bij het bruisende stadscentrum blijft. Deze buurt trekt mensen aan die een hogere levensstandaard waarderen, van welvarende professionals tot gezinnen en gepensioneerden. De nabijheid van prachtige stranden en de gemakkelijke toegang tot de vele winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden van Nice maken Mont Boron tot een zeer gewilde locatie voor zowel inwoners als investeerders die op zoek zijn naar de typische Côte d'Experience. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een complete vastgoedservice, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest efficiënte belastingstructuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.270.000
 
150 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!