Nice: mooie en serene villa van 450 m²

Een zalig rustige oase aan de rand van de stad; terwijl het vogelgezang de lucht vult en zonder dat er een openbare weg in zicht is, zou je gemakkelijk kunnen vergeten dat het stadscentrum vijf minuten verwijderd is van dit paradijselijke eiland van rust. De imposante villa is veilig gelegen in een doodlopende straat van een kleine gated community in het Parc du Vinaigrier in Nice (grenzend aan het land van het iconische Observatorium van Nice). Met een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de Baie des Anges, de stad Nice en haar omgeving, bieden wij dit prachtige pand van meer dan 450 m² te koop aan, evenals nog eens 150 m² aan bijgevoegde diensten.

Nice: mooie en serene villa van 450 m²

Gebouwd op een perceel van 4.300 m², bekoort de villa met een prachtig zwembad (en het poolhouse van 35 m²), mooie woonruimtes buiten, een afgesloten garage voor meer dan 6 auto's met draaibaar platform dat autoliefhebbers zeker zal bekoren ( Om nog maar te zwijgen van een buitenparkeerplaats voor meer dan 10 auto's als je het feest van je leven wilt organiseren). Er ontbreekt niets aan dit uitzonderlijke pand: een uitgestrekt privépark met majestueuze stenen muren, 5 slaapkamers met en-suite toiletten (inclusief een volledig onafhankelijke studio) en uitgebreide opslagruimte via een kelder/kluis van 30 m² en een extra ruimte die kan worden verbouwd tot een fitnessruimte en/of bioscoopzaal. Letterlijk voor de deur van het pand vindt u een vlak wandelpad dat de contouren van deze panoramische heuvel volgt; het maakt deel uit van een onderling verbonden systeem van prachtige wandelpaden in het natuurpark. Jouw dagelijkse wandeling (of hardloopsessie) in de natuur ligt letterlijk voor de deur. Snelle toegang tot het stadscentrum van Nice (5 minuten) en een snelle panoramische rit naar Monaco (25 minuten) zijn beschikbaar via de wereldberoemde Grand-Corniche-weg (regelmatig te zien in de Tour de France). De natuur of de stad? Zalige rust of de drukte van een bloeiende stad? Hier kun je het allemaal hebben. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 4.400.000
 
450 m2
4363 m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!