Voor Nice Cimiez schieten vaak woorden te kort; u woont hier op één van de meest legendarische plaatsen van Nice. Deze nieuwbouw verschijnt middenin de stijlvolle woonwijk Cimiez-Monastère. In de 1e eeuw kozen de Gallo-Romeinen ervoor om op precies deze heuvel te gaan wonen vanwege het vrije uitzicht op de Middellandse Zee. U vindt in uw directe woonomgeving waardevolle souvenirs uit deze periode die zeer goed bewaard zijn gebleven. Een wandeling door uw buurtje toont de arena's, de baden en de overblijfselen van een oude glorieuze stad. In de 9e eeuw werd hier een benedictijner klooster gebouwd. Fraai omringd door een prachtig raster van tuinen, herbergt het een rozentuin en terrassen gebouwd als balkons over de zee. Het is in deze wijk, weergaloos en gewild, dat we met trots onze luxe residentie aan u kunnen presenteren. Geniet vanuit uw appartement of terras van een prachtig uitzicht tot aan de horizon. De residentie is een toonbeeld van verfijnde architectuur, omgeven door prachtige beplante en bloemrijke gebieden. Sensationeel wonen in Nice Cimiez

Sensationeel wonen in Nice Cimiez

Bekijk het leven vanuit een andere hoek met een open zicht op de oneindigheid van de Baie des Anges en de talloze blauwtinten. Bekijk vanaf uw enorme en comfortabele terras, tot 41 m2, elke dag van het jaar het vernieuwde sprookje van een uitzicht dat rust en harmonie biedt. In het oosten kijkt de groene heuvel van het Fort du Mont Alban uit over de vallei van de Paillon en de haven van Nice, in het zuiden troont de Colline du Château, terwijl in het westen het franciscaner klooster, geclassificeerd als historisch monument, zijn koepels en klokkentoren naar de hemel verheft. U zit op de eerste rij voor een adembenemend spektakel. Het exclusieve wonen strekt zich uit tot in de gesloten en beveiligde tuinen van de residentie en op het comfortabele zonneterras van het privézwembad. In een beplante mediterrane omgeving met delicate parfums en kleuren, gebiet u hier aan het zwembad van ontspannende momenten met de Mont Boron-heuvel en de zee als achtergrond.Het ontwerp is perfect geïntegreerd in zijn omgeving en omarmt de vorm van de heuvel. De oriëntatie optimaliseert het uitzicht op het kustlandschap voor de meeste appartementen. Het ontwerp van de balkons en terrassen zorgt voor privacy tussen de bewoners. De nieuwbouw in Nice Cimiez is een elegant en zeer ingetogen gebouw en daardoor zeer stijlvol. De onberispelijke tint en de verfijnde leuningen worden subtiel onderstreept door een gegoten onderconstructie.

Nieuwbouw Nice op legendarische locatie

U komt de residentie binnen, vanaf de Romeinse weg, door de beveiligde poort. Neem vervolgens de toegang voor voetgangers tot de entree, voorafgegaan door de brede veranda. Elegantie en verfijning kenmerken het zeer grafische werk van de architect. Laat u verrassen door de subtiele mix van kaal beton en hout en het sluwe lichtspel dat van binnen naar buiten overloopt, zowel door de transparantie van de brede erkers als door de gedurfde voortzetting van hun ontwerp op het veranda plafond. De openbare ruimtes, verlicht door aanwezigheidssensoren, genieten dezelfde uitstekende behandeling om u op een verfijnde manier naar uw voordeur te begeleiden. De lift bedient elke verdieping, de auto- en fietsenstalling in de kelders en, een zeldzaamheid in de stad, de privé kelders op de begane grond.Uw nieuwe levensstijl begint hier. Maak daarom snel uw keuze uit de 26 appartementen, van studio- tot 4-kamerversies, genieten meestal van Zuid- en Zuidoost-zonlicht en grote ramen, waardoor ze het hele jaar door erg helder zijn. De lounges met open keukens strekken zich allemaal uit op brede privé terrassen, balkons of tuinen. De indeling van de 3- en 4-kamerappartementen, waarvan sommige met dubbele belichting, hebben perfect onderscheiden dag- en nachtruimtes, voor ieders comfort en privacy. Hier kunt u een harmonieus en bevoorrecht leven leiden.

Penthouse Nice Cimiez voor de happy few

Informeer naar het enige en bovenste appartement met extra groot vloeroppervlak. Prijs 1,700,000 euro
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 565.000
 
64 m2
34 m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!