Zeezicht voor iedereen in de heuvels van Nice Saint Pancrace

Dit project wordt gebouwd op een van de mooiste heuvels van Nice. Hierdoor kunt u van twee werelden tegelijk genieten; om u heen de stilte alsof u in de Provence bent en voor u de flonkerende lichtjes van Nice met aan de horizon de Middellandse zee en de Alpen. Dit programma heeft drie wooneenheden waarbij iedereen kan genieten van het fraaie uitzicht (en de rust). En strakke sobere architectuur leunt tegen de berg aan met een afwerking op hoog niveau en veel lichte kleuren om het zonlicht te vangen. De ligging is werkelijk ideaal, op het Zuid Oosten waardoor u een van de mooiste zonsopkomsten ziet. En volgens Yoga geeft een opkomende zon de mens veel extra energie; vandaar ook de zonnegroet! Maak een keuze uit 33 appartementen met loggia's of een terras. Voor alle bewoners zijn er prive parkeerplaatsen op de met olijfbomen gedecoreerde ruimte. Zeezicht voor iedereen in de heuvels van Nice Saint Pancrace

Zeezicht voor iedereen in de heuvels van Nice Saint Pancrace

Saint-Pancrace is de plek voor ware levensgenieters van rust op een uitzonderlijke locatiel. Op de hellingen van de Col de Bast staat Nice, Saint-Pancrace bekend om zijn mooie ligging; terwijl er veel lokale voorzieningen zijn. U woont dus ook niet bepaald afgelegen, maar gewoon heel rustig dichtbij de stad Nice. In de directe omgeving zijn veel wandelpaden, met o.a. het natuurgebied; een onwerkelijke ruige schoonheid!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


Prijs op aanvraag
 
m2
m2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!