Moderne ruime villa met zwembad, in vrede, Opio

We zijn verheugd om deze prachtige en moderne villa te presenteren, met een ruime bewoonbare oppervlakte van 600 m². Gerenoveerd volgens de hoogste standaard. De villa ligt op een verhoogd perceel op het zuiden en biedt een open panoramisch uitzicht op het bos. In een veilige en besloten omgeving aan het einde van een doodlopende straat, waardoor maximale privacy en rust wordt gegarandeerd. De begane grond beschikt over een grote open leefruimte bestaande uit een driepersoonswoonkamer, een eethoek, een grote keuken, 1 grote slaapkamer en 2 slaapkamers met eigen badkamer. Op de bovenverdieping vindt u een grote ouderlijke suite met een kleedkamer en een grote badkamer. Vervolgens is er op zwembadniveau een extra suite en appartement, een fitnessruimte, een sauna en een hamam. Perfect voor ontspanning en het ontvangen van gasten. De villa beschikt ook over een aparte studio met onafhankelijke toegang, geschikt voor personeels- of tuinhuisvesting.

Moderne ruime villa met zwembad, in vrede, Opio

U zult genieten van de talrijke terrassen en de grote aangelegde tuin van 5400 m² met zwembad. Biedt voldoende mogelijkheden voor buitenactiviteiten en entertainment. De villa beschikt tevens over voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, waaronder een carport met zonnepanelen om een elektrische auto op te laden. Smartphonegestuurde verwarming, koeling en warm water, meerdere zonnepanelen en een warmtepomp voeden deze villa. Die een AA-energiecoëfficiënt heeft en energieneutraal en zelfvoorzienend is. Gelegen op een rustige en landelijke locatie, ligt de villa toch dichtbij een supermarkt (<800m) en restaurants en bars (5min). Met gemakkelijke toegang tot Valbonne Sophia Antipolis. Mis deze kans niet om deze prachtige villa uw eigen te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een privébezichtiging!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.200.000
 
600 m2
m2
6
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!