Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

Peymeinade: prachtige Provençaalse villa

In een woonwijk van Peymeinade, in absolute rust en met drievoudige belichting, prachtige Provençaalse villa bestaande uit twee appartementen. Op de tuinverdieping: Grote inkomhal, 1 master suite met kleedkamer, doucheruimte, toilet. Bovenverdieping: lichte woonkamer met toegang tot een mooi terras, eetkamer met open haard, ingerichte keuken, 3 mooie slaapkamers, 1 kantoor, 2 badkamers.

Peymeinade: prachtige Provençaalse villa

Vlakke, beplante tuin van 1500 m² met prachtig zwembad en volledig uitgerust poolhouse (keuken, doucheruimte, toilet). In het bijgebouw: Zelfstandig 2-kamerappartement van circa 50 m² en talrijke parkeerplaatsen. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 750.000
 
208 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!