Saint Jean Cap Ferrat - Luxe architect ontworpen huis

UNIEK OP CAP-FERRAT Dit prachtige nieuwe gebouw van bijna 600 m² op een perceel van bijna 4100 m² werd ontworpen door de ateliers van de beroemde Franse architect - Jean NOUVEL. Ideaal gelegen op het zuidwesten, geniet het van de beste zon en biedt het een prachtig uitzicht op de baai van Villefranche. Op 4 niveaus wordt de villa bediend door een lift vanuit de garage voor 6 auto's. De woonkamer, de eetkamer en de radicaal eigentijdse keuken hebben een dubbele plafondhoogte. Het glazen plafond! Uiteraard speciaal behandeld en te verbergen door speciale zonwering. 4 slaapkamers met eigen badkamers van meer dan comfortabele afmetingen en genieten van een panoramisch uitzicht op zee. Een onafhankelijke hoofdslaapkamer met privézwembad (2,50 x 12,50 m). Alle gemakken die men zich kan voorstellen zijn aanwezig: vloerverwarming en airconditioning, een verwarmd zwembad (3,50 x 15,00 m), een wijnkelder, een "smart house", videobewakingscamera's, een grote moestuin. Het geheel is zeer privé en biedt een uitstekende levenskwaliteit - het dorp met zijn winkels, jachthaven en restaurants ligt op slechts 10 minuten lopen, evenals het strand van Passable...

Saint Jean Cap Ferrat - Luxe architect ontworpen huis

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 46.000.000
 
595 m2
4100 m2
6
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!