UNIEK IN CAP-FERRAT Dit prachtige nieuwe gebouw van bijna 600 m² op een terrein van bijna 4100 m² werd ontworpen door de ateliers van de beroemde Franse architect - Jean NOUVEL. Ideaal gelegen op het zuidwesten, profiteert het van de beste zonneschijn en biedt het een prachtig uitzicht op de haven van Villefranche. Op 4 niveaus wordt de villa bediend door een lift vanuit de garage voor 6 auto's. De woonkamer, eetkamer en radicaal moderne keuken hebben dubbele hoge plafonds. Het glazen plafond! Uiteraard speciaal behandeld en te verbergen door speciale zonwering. 4 slaapkamers met eigen badkamers van meer dan comfortabele afmetingen en genieten van een panoramisch uitzicht op zee. Een onafhankelijke hoofdslaapkamer met privézwembad (2,50 x 12,50 m). Al het comfort dat men zich kan voorstellen is aanwezig: vloerverwarming en airconditioning, een verwarmd zwembad (3,50 x 15,00 m), een wijnkelder, een "smart house", videobewakingscamera's, een grote moestuin. Het geheel is zeer privé en biedt een uitstekende levenskwaliteit - het dorp met zijn winkels, jachthaven en restaurants ligt op slechts 10 minuten lopen, evenals het begaanbare strand...

Saint Jean Cap Ferrat - Luxe architectenhuis

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een complete vastgoedservice, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest efficiënte belastingstructuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 46.000.000
 
595 m2
4100 m2
6
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!