Hedendaagse villa, topklasse binnen het domein van "Terres de Saint-Paul", met zwembad, voor anker in één van de mooiste dorpen van Frankrijk en de Provence: Saint-Paul de Vence! De zachte manier van leven, het klimaat, de charme van de smalle straatjes, de weelderige natuur, het licht en de kleuren hebben vele kunstenaars geïnspireerd. U vindt er een grote en lichte woonkamer met een modern kookeiland dat uitkomt op de terrassen en het zwembad, 1 slaapkamer en suite met eigen toilet en doucheruimte met privétoegang tot het zwembad. Op de eerste verdieping, 3 slaapkamers en suite met eigen doucheruimte en toilet.

Saint Paul de Vence - Moderne villa

In de kelder van de villa een wasruimte, een ontspanningsruimte met thuisbioscoop en biljart, gastentoiletten. Met een architecturale signatuur die erop gericht is om met de natuur te trouwen en het licht door te laten, is het domein "Terres de Saint-Paul" een uitnodiging tot ontspanning en het ontwaken van de zintuigen, en belooft het u een levensstijl tussen kunst en natuur. #LUXE #STPAULDEVENCE #REVE #TERRESDESTPAUL #DREAMHOUSE Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.990.000
 
167 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!