Golfe-Juan, villa met een lengte van bijna 300 meter boven zee

Dit unieke pand aan het water, dat zich uitstrekt over een perceel van ruim 6.500 m2, met een lengte van bijna 300 meter over de zee, is een zeldzaam product aan de Côte d'Azur. Luxe materialen, hoogwaardig meubilair en verfijnde decoratie zijn de sleutelwoorden van dit project.

Golfe-Juan, villa met een lengte van bijna 300 meter boven zee

Omvat een hoofdvilla van 650M2 met 5 grote slaapkamers met uitzicht op zee, een grote eetkamer en een aparte keuken. Een spa met hamam, jacuzzi, sauna en fitnessruimte biedt een elegante en functionele ontspanningsruimte. Een bioscoopzaal, een wijnkelder en een bar. Daarnaast biedt een vrijstaande villa van 170 m2 al het comfort dat een gastheer zijn gasten wenst te bieden. 4 slaapkamers met badkamers en een aparte keuken en serviceappartement. Op het landgoed bevindt zich tevens een aparte personeelswoning van 120 m2. Het helikopterplatform dat directe toegang tot het pand geeft via de lucht en de mogelijkheid om een boot aan te meren op het privéponton verrijken het potentieel van dit uitzonderlijke meesterbezit. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 32.000.000
 
940 m2
m2
9
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!