Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

Te koop Vence CENTER VILLE, Prachtige villa, Panoramisch zee- en bergzicht, 5/6 slaapkamers, Gerenoveerde Luxe, zwembad, garage

Prachtig Neo Provençaals, volledig gerenoveerd met smaak, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het stadscentrum van Vence, genietend van een adembenemend uitzicht op de zee en de bergen terwijl het in absolute rust verkeert. Het gebouw biedt 350m2 woonoppervlak op een perceel van 1740m2. U vindt er zeer mooie volumes, een mooie lichtinval dankzij de vele openingen, veel karakter dankzij de zeer mooie gebruikte materialen en het respect voor het oorspronkelijke gebouw, een doordachte indeling waardoor het uiterst leefbaar is en privéterrassen voor elke kamer van waaruit u op elk moment van de dag kunt genieten van de plek. Het bestaat uit een mooie inkomhal, twee woonkamers, een eetkamer, een dubbele keuken, 5/6 slaapkamers, 3 badkamers en een bijgebouw met een wijnkelder. U zult de perfect aangelegde buitenkant met een enorm terras, het zwembad in vrije vorm, de ontspanningsruimte, de mooi aangelegde tuin en de jeu-de-boulesbaan waarderen. Daarnaast kunnen een afgesloten garage, twee parkeerplaatsen en twee boxen worden verkocht. Zeer mooi product! Onmiddellijk te bezoeken. REF YBEFEN Commissie 6% BTW inbegrepen in de prijs.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.850.000
 
320 m2
m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!