Uitzonderlijke en zeldzame kans - Zeer gewild, beveiligd landgoed, recente villa, dominante positie, uitzicht op zee, gelijkvloers, zwembad, garage, vlak perceel.

In het prestigieuze Domaine des Hauts de Vaugrenier, op een uiterst bevoorrechte, dominante en zeer goed belichte locatie, biedt deze prachtige nieuwe villa, op één niveau, in absolute rust en stilte, een spectaculair uitzicht op de zee en de Cap d' Antibes aan de ene kant, en aan de andere kant een landelijk uitzicht op 150 uur onontwikkelde groene ruimte geclassificeerd als "Natura 2000". Een echte oase van rust! Het huis bestaat uit een zeer grote woonkamer met directe toegang tot het terras en de tuin, een eetkamer en een grote, volledig uitgeruste, aparte keuken. Er zijn drie slaapkamers 's nachts, waaronder een hoofdslaapkamer met eigen badkamer en kleedkamer, nog een badkamer en twee aparte toiletten. Het perceel is prachtig beplant met bomen, vergt weinig onderhoud en is geheel vlak. Een mooi zwembad en een grote garage maken het geheel compleet. Uitstekende locatie dicht bij de zee, winkels en snelle, gemakkelijke toegang tot de weg. 15 minuten van de luchthaven. Een uitzonderlijk en zeldzaam product! Ref 3481 YBEFEN Makelaarscommissie inbegrepen De risico's waaraan het onroerend goed onderhevig is, zijn beschikbaar op de website van Géorisques. Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 2.450.000
 
142 m2
m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!