Cogolin - Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Nieuwbouw kopen in Cogolin in de omgeving van Saint Tropez is een slimme investering. U woont dichtbij Saint Tropez en kunt heerlijk genieten van de natuur en de rust. Binnen 15 minuten bent u in hartje Saint Tropez; het middelpunt voor iedereen die van Saint Tropez houdt. Het mooie zandstrand van Cogolin ligt op slechts 9 autominuten, en u heeft nagenoeg geen files.

Cogolin - Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Als u onderdeel wilt uitmaken van de Saint Tropez lifestyle, dan wilt u in de buurt wonen. Bijvoorbeeld in Cogolin. Hier slaapt u natuurlijk het rustigst, net buiten Saint Tropez. Ideaal gelegen op een kwartiertje van de drukte en de feesten, bieden we in Cogolin nieuwbouw appartementen aan, omgeven door glooiende heuvels, krekels en de geur van lavendel. Dit nieuwbouw appartement in Cogolin is de perfecte investering om te gaan genieten. De haven in Cogolin is gezellig, net als het dorpje zelf en Plage des Marines met wit zandstrand biedt uitzicht op de baai van Saint Tropez. Vanaf uw nieuwbouw appartement bent u in 9 autominuten op het strand. Eigenlijk zit u hier geweldig. Uw nieuwe woning in Cogolin is daarmee een fantastische investering voor vele zorgeloze vakanties. Cogolin - Voordelige nieuwbouw vlakbij Saint Tropez

Cogolin - Prachtig en betaalbaar appartement vlakbij Saint Tropez

Cogolin, van nature een kustplaatsje, profiteert van de sterke invloed van Saint-Tropez en heeft zijn populariteit en economische aantrekkelijkheid zien toenemen. De stad is een van de meest dynamische bestemmingen in de Golf van Saint-Tropez, en een van de belangrijkste ontwikkelingsgebieden voor de toekomst. Daarom verschijnt ook deze kwalitatieve nieuwbouw. We hebben voor de snelle beslisser een grote keuze aan appartementen van studio's tot 3 kamers. Wilt u een groot appartement, dan kunnen we nu nog appartementen samenvoegen.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 335.000
 
62 m2
12 m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!