Golf van Saint Tropez nieuwbouw moderne villa te koop in Grimaud

Koop een nieuwe moderne villa in Grimaud en u bent verzekerd van een adembenemend uitzicht over de zee. In dit kleine domein van drie villa's woont u op een bijzondere locatie, in alle rust boven de drukte. De nieuwe villa's hebben een tuin onder architectuur aangelegd waarvan deels met restanques. Uiteraard ontbreekt de infinity pool niet. Iedere villa beschikt over minimaal 4 riante suites met eigen luxe badkamers. De vormgeving van de nieuw villa's in Grimaud wordt afgekaderd met lichte stenen en veel hout. Uiteraard zijn de villa's voorzien van omkeerbare auirco, rolluiken en een videophone bij de entree.

Golf van Saint Tropez nieuwbouw moderne villa te koop in Grimaud

De ligging is precies goed waardoor u maximaal van het zonlicht profiteert. In de tuin is uiteraard ook een aantal schaduwplekjes voorzien. Omdat dit een nieuwbouw project is kunt u in deze fase (augustus 2022) nog uw eigen schwung aan het interieur geven. Wilt u de muren verplaatsen, een andere indeling, het kan allemaal. Met de investering in een nieuwe villa op Grimaud bent u ook verzekerd dat uw geld goed rendeert. Gaat u hier niet wonen, dan kunt u gebruikmaken van de verhuurservice. Dat levert een consequent en gezond rendement op. En bent u een golf liefhebber? U bent snel op de beste golfbanen van Gassin, Sainte Maxime of Beauvallon. De heliport van Grimaud is dichtbij waardoor u Cannes, Nice of Monaco op 30 minuten bereikbaar zijn.
De projectontwikkelaar heeft een prachtige documentatiemap gemaakt, die wij niet online kunnen publiceren. Maar wij sturen u dit natuurlijk graag per email toe!

Drie moderne villa's varierend in prijs

Villa E Woonoppervlak 194 m2 Vier suites Terrein 2507 m2 Prijs 3,580,000 euro Netto huurinkomsten 150,000 euro   Villa S Woonoppervlak 248 m2 Vier suites Terrein 2608 m2 Prijs 3,785,000 euro Netto huurinkomsten 175,000 euro   Villa H Woonoppervlak 304 m2 Zes suites Terrein 2520m2 Prijs 4,195,000 euro Netto huurinkomsten 200,000 euro   Omdit dit een VEFA project is met Nationale Bouwgarantie kunt u de 20% BTW terugvorderen als u de villa gaat verhuren.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.785.000
 
248 m2
2608 m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!