Geschakelde nieuwbouw villa La Garde Freinet

Ontdek deze 11 topklasse geschakelde villa's, met 3 tot 5 kamers, met een binnenoppervlakte van 69m2 tot 106m2. De buitenkant, bestaande uit grote terrassen en een privétuin (van 90m2 tot 439m2), verlengt de woonruimtes. De grote, lichte woonkamers in combinatie met een geoptimaliseerde indeling en hoogwaardige afwerking dragen bij aan de uitstraling en het comfort van de villa's. De tuin heeft drie niveaus en geeft de mogelijkheid om een ​​zwembad 'hors sol' te plaatsen. Dit betekent dat het niet in de grond zit, maar op de grond. U kunt een heerlijk zwembad creëren met een zonneterras eromheen op dezelfde hoogte als het hogere niveau. La Garde-Freinet is een klein authentiek Provençaals dorp dat leeft op het ritme van de zon, op 20 km van Saint-Tropez, tegenover het Massif des Maures. Centraal staat een uniek vastgoedproject: dit domein met 11 geschakelde villa's en diepe mediterrane privétuinen grenzend aan het bos. Het Domaine, voorgesteld als een echte Provençaalse boerderij, biedt een uitzonderlijk uitzicht op het Massif des Maures tot aan de eerste uitlopers van de Alpen.

Geschakelde nieuwbouw villa La Garde Freinet

Met het label "Groen Station" en "Dorp van het karakter van de Var", biedt La Garde Freinet een andere kijk op de Golf van Saint Tropez. La Garde-Freinet, gelegen in het departement Var, in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur, is een van de 12 gemeenten die deel uitmaken van de Golf van Saint-Tropez. Dit departement profiteert van een uitzonderlijke leefomgeving: jaarlijkse zonneschijn, kristalhelder water, diversiteit aan landschappen en bewaarde Provençaalse dorpjes. De Var biedt het hele jaar door een unieke levenskwaliteit.

Welkom bij La Garde-Freinet

In het hart van de ongerepte natuur en de Golf van Saint-Tropez, La Garde-Freinet is een klein authentiek & Provençaals dorp dat uitnodigt om los te laten. Ontdek een adembenemend panorama variërend van de beboste bergen van het Massif des Maures tot de eerste uitlopers van de Alpen. Laat je meeslepen door zijn oneindig rijke kleuren, essenties, smaken en geluiden. La Garde-Freinet, een klein dorp met minder dan 2.000 inwoners, versterkt sinds de 11e eeuw, heeft zijn authenticiteit behouden: Provençaalse boerderijen, ouderwetse straatnamen, dorpsplein geanimeerd door zijn markten, restaurants en charmante winkeltjes, smalle straatjes waren bezaaid met zijn tentoonstellingszalen worden gekenmerkt door de passage van beroemde acteurs, schilders en intellectuelen.

De zoetheid van een bewaard gebleven dorp

Het Domaine is gelegen op 1 minuut lopen van het centrum van het dorp en zijn winkels, werd voorgesteld als de perfecte balans tussen stad en natuur. Alles te voet is bevoorrecht: Bakkers, slager, postkantoor, kruidenierswinkel, kapper en apotheek,... zijn in de directe omgeving. Een echte oase van rust, hier ontdekt u wereldberoemde steden en dorpen zoals Saint-Tropez, Saint-Raphaël, Cavalaire-sur-Mer en Cogolin.  
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 439.000
 
89 m2
103 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!