Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Uniek in Sainte Maxime: u kunt nu zeer exclusief wonen in een nieuwe villa op slechts 200 meter van het legendarische strand van La Croisette. Uw nieuwbouw villa in Sainte Maxime is gelegen in een verborgen domein met slechts zes luxe villa's welke allen genieten van een majestueus uitzicht over 's werelds meest begeerde locatie: de baai van Saint Tropez. Exclusiviteit heeft een prijs; er zijn slechts zes villa's voor 6 bevoorrechte mensen. De nieuwbouw villa's hebben oppervlaktes tussen 270 en 400 m² woonoppervlak en bevinden zich in de hogere prijsklasse. Elke villa is uniek en past in het landschap door een mix van hedendaagse architectuur, licht en volume. De afwerking is van een ongekend hoog niveau.Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime  

Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Zonnige terrassen op het zuiden met uitzicht op de Middellandse Zee, aangelegde tuin, verwarmd privézwembad, garage voor meerdere auto's. Luxe services maken van uw villa de ultieme verfijning om er een unieke plek van ontspanning en gezelligheid van te maken. U beschikt over een Master bedroom en 3 suites met ingerichte kleedkamer, ingerichte keuken, ingerichte badkamer, omkeerbare airconditioning, verwarmd zwembad, domotica, alarm ... En een fitnessruimte! Een gelijkvloerse villa van 255 m² uitgebreid met een terras van 100 m² met verwarmd zwembad in Sainte Maxime. Pure luxe met uitzicht op zee! Voor wie de grootste villa wilt kopen; voor 400 m2 is de prijs 5,000,000 euro.

Aan het strand nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 3.300.000
 
252 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!