Groot penthouse Saint Maxime op loopafstand centrum en strand

Unieke kans: een groot penthouse op loopafstand Sainte Maxime centrum en strand. Deze prachtige kleine residentie is gebouwd met 5-sterrenkwalificatie en alleen hoogwaardige luxe appartementen. In de wijk Pléiade is deze nieuwe residentie in Sainte Maxime gebouwd. Wie op zoek is naar een stadsappartement in Sainte Maxime met alle gezelligheid op loopafstand, neemt contact met ons op voor deze unieke kans. Het nieuwe penthouse heeft 3 suites met onafhankelijke badkamers en-suite, een jacuzzi op het terras en 4 ondergrondse parkeerplaatsen.

Groot penthouse Saint Maxime op loopafstand centrum en strand

De afwerking is smaakvol met o.a. grote zandsteen tegels (70x70) in de woonkamer en keuken en brede houten vloerplanken in de slaapkamers. Uniek is dat er een complete keuken met kookeiland wordt geleverd; iets dat bij andere nieuwbouw projecten zelden voorkomt. Het appartement is voorzien van domotica, wordt individueel op gas verwarmd en is volledig omheind. Parkeren doet u in de kelder waarna de lift u naar de gewenste etage brengt. De oplevering is gepland in de zomer van 2021. Met de gunstige ligging en de eigen parkeergarage is dit penthouse in Sainte Maxime ook zeer geschikt voor seizoensverhuur.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.290.000
 
138 m2
65 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!