Nieuwbouw appartement met zwembad Sainte Maxime

DIT PROJECT IS HELAAS UITVERKOCHT. ABONNEER U ONZE OF MAAK EEN AAN OP ONZE INTERNATIONALE WEBSITE. Sainte Maxime nieuwbouw: uw nieuwbouw appartement verschijnt in het voorjaar van 2023 in het hart van de Golf van Saint Tropez. Ideaal genesteld in een weelderig groen beplant gedeelte met eeuwenoude bomen en doordrenkt met Provençaalse soorten. U bent werkelijk buiten alle drukte en toch bevindt dit luxe domein zich zeer dicht bij het stadscentrum, op een paar minuten van de zee en de winkels. De residentie is exclusief en veilig omheind en bestaat uit 15 wooneenheden. Er zijn 5 riante villa's met een eigen zwembad. Voor de eigenaars van de appartementen is er een groot gemeenschappelijk zwembad. Informeer naar de beschikbaarheid!

Nieuwbouw appartement met zwembad Sainte Maxime

De architectuur is een verfijnde mix van Provençaalse authenticiteit en moderne materialen. en om moderniteit en authenticiteit te combineren, zijn de gekozen materialen regionaal en verfijnd. Tegenover steen vindt u aluminium schrijnwerk en kozijnen. Binnen liggen grootformaat tegels, er is een lift naar de ondergrondse garages. De traditionele stijl vindt u terug in de dakpannen, pergola's en het ijzerwerk op de poorten en vangrails. Elk detail is in harmonie met het privé aangelegde park. Het ecologische erfgoed van onze regio vormt de kern van ons leven, de residentie is energiezuinig en respecteert de omringende natuur. Bent u klaar voor de ligstoelen rond het zwembad, een wandeling door de tuin, veel zonneschijn, de geur van het dennenbos en zingende krekels? Informeer dan naar de mogelijkheden en.
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 650.000
 
100 m2
25 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!