Sainte-Maxime - Nieuw eigentijds villaproject

Gelegen in de zeer populaire wijk Semaphore, geniet deze nieuwe villa met hedendaagse architectuur van een adembenemend uitzicht op de zee en het dorp Saint-Tropez. De villa met een oppervlakte van circa 340 m² biedt op de begane grond een inkomhal, een grote woonkamer met Amerikaanse keuken die uitkomt op een overdekt terras met uitzicht op zee en twee slaapkamers met eigen badkamer en uitzicht op zee. Op de begane grond twee andere slaapkamers met eigen badkamer en uitzicht op zee, een fitnessruimte, wasruimte en een grote garage voor meerdere voertuigen. Boven, hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer, terras met uitzicht op zee. Verwarmd overloopzwembad. Zeer hoogwaardige diensten. Een binnenlift bedient de drie niveaus.

Sainte-Maxime - Nieuw eigentijds villaproject

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een full service in vastgoed, van selectie, bezichtigingen en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide expertnetwerk!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 7.800.000
 
340 m2
1500 m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!