Uitzonderlijk pand in het hart van de Provence met een architectenvilla, een gerenoveerde kapel en tal van tempeliers die nog moeten worden gerestaureerd

Uitzonderlijk pand gelegen in het hart van de Provence, verspreid over een oppervlakte van meer dan 70,5 hectare bos waarop verschillende gebouwen zijn gebouwd en allemaal als volgt samengesteld: Een vrijstaande villa voor residentieel gebruik in een modernistische en unieke stijl, volledig gerehabiliteerd in 2002 en ondertekend door de architect de heer Jean-Michel Wilmotte met een gegeven SHOB-oppervlak van 250m2 of 186m2 SHON-oppervlak, gelegen op de top van een heuvel met 360 graden uitzicht op het bos, richting Tourtour, Flayosc en Salernes. De villa is verdeeld over 2 niveaus: - Op de begane grond: een ingerichte keuken, een eetkamer en een woonkamer met een open haard en een panoramisch uitzicht op het zwembad. - Op de eerste verdieping: een gang op de mezzanine, twee slaapkamers, twee douchekamers en toegang tot het dakterras, met een adembenemend uitzicht op een oceaan van bos. - Op de benedenverdieping - tuinniveau: twee slaapkamers en twee doucheruimtes. onafhankelijke toegang. Het landgoed omvat ook een aangelegde tuin die de villa omringt, twee terrassen, een zoutwaterzwembad, een bosrijk bos ideaal voor wandelingen, twee natuurlijke bronnen en een oude Tempelierskapel van 127 m² SHOB, volledig gerestaureerd door de eigenaar van de plaatsen, viel verliefd op dit uitzonderlijke landgoed. Het land kan, volgens de aanwijzingen van de eigenaar (onder voorbehoud van vergunningen), worden geëxploiteerd voor het aanplanten van olijfbomen of wijngaarden, privéjacht... Dit atypische eigendom heeft ook 4 overblijfselen uit de tijd van de Tempeliers en een toren , die zelf het voorwerp uitmaakten van een bouwvergunning die in 2001 werd aanvaard (die niet langer geldig is) voor een volledige renovatie van deze gebouwen. Het doel van deze vergunning omvatte een gastenverblijf van 390 m² SHOB, een conciërgewoning van 244 m² SHOB, een hoofdhuis van 764 m² SHOB (fabriek), een tweede huis van 413 m² SHOB (eetkamer) en een toren van 59 m² SHOB. Dat is een totale te renoveren projectoppervlakte van 1.870 m² (deze informatie en indicatieve oppervlakten blijven ONDERWORPEN aan het indienen van een nieuwe bouwvergunning en dus het verkrijgen van saneringsvergunningen en eventueel het bestuderen van een commerciële bestemming, ex Hotel, enz.). Uitzonderlijke woning gelegen in het achterland van de Var, in het hart van de Provence met een behouden en intieme omgeving waar het goed toeven is!
Lees meer
Te koop in Frankrijk

Ab Kuijer

Ab Kuijer is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 22/11/2021. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 8.440.000
 
186 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!