Berghuis van natuursteen met ongeveer 2 ha land

Mooi stenen huis, op het zuidoosten gelegen met prachtig uitzicht op de bergen, 2 ha grond en toegang tot de rivier. Prachtige rustieke uitstraling met een grote openhaard, totale ruimte van ca. 185m2 met een garage, werkplaats, stenen stalgebouwtjes en diverse kleinere bijgebouwen. Dit is een charmant pand vol karakter. Op de begane grond is er een grote woonkamer en keuken met zichtbare stenen en een indrukwekkende openhaard, serre, mooie eetkamer, badkamer/toilet beneden, apart toilet en grote voorraadkast. Een hardhouten trap leidt naar de eerste verdieping en grote overloop met 4 slaapkamers, bibliotheek en werkkamer, nog een badkamer met WC, inloopkast, plus nog eens 2 slaapkamers op de tweede verdieping.
 
Begane grond: entree 6m2, serre/tuinkamer 17m2, grote woonkamer en ingerichte keuken 40m² met mooie openhaard, zichtbare stenen en balken, eetkamer 10m2, hal 3m2, badkamer beneden (klein bad, wastafel, WC) en aansluiting voor een wasmachine 4m2, aparte WC en grote bergkast, hardhouten gebogen trap naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: grote overloop 10m2; 4 slaapkamers 8m2, 12m2, 10m2, 10m2, badkamer (douche, wastafel, WC) 3,5m2, inloopkast 3m2, bibliotheek 12m2, werkkamer 5m2.
Tweede verdieping: 2 te renoveren slaapkamers 15m2 en 10m2, overloop 2m2.
Buiten: 2 ha terrein rondom het huis, garage, werkplaats, 2 stenen ruimtes, overdekt terras dat als dierenverblijf of zadelkamer kan dienen, kelder, diverse andere bijgebouwen en houtopslag. Prachtig uitzicht, grote moestuin en fruitbomen. Land dat afloopt naar de rivier met prachtige watergaten met zandbodem en stroompjes, ideaal voor een blokhut voor kinderen, een schuilplaats of een picknicktafel.                                                                                                        
Overige:  Wateraansluiting, centrale verwarming op olie, 2 septic tanks. Een werkelijk prachtig huis in een natuurlijke ongerepte omgeving met tal van bergwandelingen direct vanaf het huis, winkels, bars, restaurants, school, medisch centrum, en de meeste diensten in het dorp Massat op 10 minuten rijden.
 
 
 

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 299.000
 
185 m2
20 m2
6
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!