Reageert meestal binnen 0 uur
Lid sinds 27/01/2020
Geverifieerde eigenaar
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

Bekijk mobiel nummer

Bekijk telefoonnummer

Occitanie, Midi Pyrénées Propriétés

Vastgoed kopen in Zuid-Frankrijk?

Het is voor veel mensen een droom:  

Een woning kopen of bed & breakfast starten in Zuid Frankrijk -Occitanie De prachtige natuur,rust ,historische middeleeuwse stadjes en authentieke dorpjes ,hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht en veel mensen nemen dan ook de sprong om een kasteel, huis of stuk bouwgrond te kopen en hun droom te realiseren. Wij helpen u hier graag bij.

Een meertalig team met jaren ervaring sinds 1999  

Dankzij ons uitgebreid aanbod, professionaliteit, jarenlange ervaring sinds 1999, enthousiasme en betrokkenheid helpen wij u uw droom te realiseren. Of het nu een boerderijtje in de Ariége is, een (tweede) huis of ‘gîte’ in de Aude, een kasteel in de Dordogne of chambres d’hôtes in de Herault, een skichalet in de bergen, bouwgrond voor uw droomhuis of een watermolen om te restaureren.  

Onze dienstverlening -Complete service tot u zich thuis voelt.  

Occitanie -Midi Pyrénées Propriétés biedt u de ‘complete onroerend goed service’ aan: begeleiding bij de eerste stappen op uw zoektocht, het bekijken en beoordelen van verschillende geschikte objecten, het doorlopen van het hele koopproces bij de notaris, het regelen van alle bijkomende zaken zoals gas, water en electriciteit, tot en met het daadwerkelijk bewonen van uw droomhuis.  

Wij spreken Frans, Nederlands, Engels en Spaans, en wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving én gewoontes die van belang zijn bij het kopen en verkopen van onroerend goed in Frankrijk.  

Departementen : Ariege -Aude-Lot-Dordogne-Herault-Haute Garonne-Tarn

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!