Boerderij met vele mogelijkheden daterend uit 1790 op 3ha

Boerderij met vele mogelijkheden daterend uit 1790 op 3ha

De eerste steen van deze oude boerderij werd gelegd in 1790. Daarna volgden meerdere aanpassingen en nu is het een leuk huis met een gite en verschillende bijgebouwen waar nog volop mogelijkheden zijn om het geheel naar uw zin te maken.
Het huis is gelegen net buiten een klein dorp aan een stille landweg en heeft op het terrein adembenemende vergezichten waar nu 2 paarden grazen.
Het huis bestaat uit een compacte woonkeuken, een entree met mooie oude trap (in 2 gedeelten), op de overloop een ingang naar een ruime badkamer en 2 slaapkamers op de eerste verdieping.
Dan is er een enorme, leuke zomerkeuken (55 m2) waar de ingang is naar een gite met een badkamer en 2 slaapkamers.
Daaraan vast een schuur waar nu honden en katten zijn ondergebracht die wachten op een nieuwe eigenaar. Deze ruimte zou ook nog voor andere doeleinden geschikt gemaakt kunnen worden.
Aan het huis vast (als een L-vorm) een grote schuur die zich nog in zijn originele staat bevindt maar die ook nog voor allerlei toepassingen gemaakt kan worden. Vloerdelen voor de eerste etage zijn hiertoe reeds aanwezig.
Dan is er een open schuur (72m2)waar nu de paarden in de winter worden ondergebracht en daarnaast ook plaats biedt aan tuingereedschap.
Los van het huis een grote metalen open schuur van ruim 200m2 die nu dienst doet als garage en opslag.
Kortom een huis met vele mogelijkheden.
Op het terrein verder een leuk bovengronds zwembad, een klein meer waar door het jaar heen water in staat en de prachtige tuin biedt naast een moestuin diverse fruitbomen. Op verschillende plaatsen romantische zitjes.
Het terrein is toegankelijk middels 2 poorten.
Kortom een huis met vele mogelijkheden. Wie graag dieren wil houden en eventueel de gite wil verhuren, dan is dit een uitgelezen mogelijkheid.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 315.000
 
140 m2
30 m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!