Mooi ecologisch huis - uitzicht op de Pyreneeën - Energieklasse A

Uitzonderlijk milieuvriendelijk huis van 293 m2 op 1 hectare grond aan de rand van een kunstenaarsdorp in de Lèzevallei. Spectaculair uitzicht op de Pyreneeën.
Huis: aparte ingang 4,3m2 naar sauna 3m2 (WC, douche) en dans/yogaruimte 73 m2 met glazen dak. Ideaal voor een horecabedrijf of vrij beroep...
Kantoor 8,6m2, woonkamer 67 m2 met zeer grote inbouwkeuken met centraal eiland, bibliotheek 18 m2, WC, Master suite 24m2 met open badkamer (bad, douche en twee wastafels), atelier 49 m2, slaapkamer 11,8m2 met doucheruimte 3 m2.
Dit prachtige huis is gebouwd om zo energie-efficiënt en natuurlijk mogelijk te zijn, en is ook uitgerust met een golfreductiesysteem.
Houtskeletbouw met 30 cm kalk/hennep isolatie, houtwol plafondisolatie, de vloer ligt op een plaat met kurkisolatie. Groen dak, grote ramen op het zuiden, centrale verwarming met een hout/pelletketel die ook warm water produceert, gekoppeld aan drie zonnepanelen, waterfiltersysteem... Energieklasse A.
Buiten omringt het terrein het gebouw en is het aangelegd met bomen en struiken. Er zijn ook 2 x 3.000 liter watertanks, een groot terras...
Gelegen op minder dan 5 minuten van een dorp met voorzieningen, Le Fossat is ook dichtbij en Toulouse/vliegveld ligt op ongeveer 1 uur rijden. Schitterend atypisch eigentijds huis ontworpen door twee kunstenaars - ruim en licht.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 828.000
 
293 m2
10 m2
3
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!