Mooi huis, gelijkvloers met grote tuin en prachtig uitzicht

Mooi vrijstaand huis, gelijkvloers, totale ruimte van ca. 190m2 bestaande uit een grote woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, WC en in de kelder een grote garage met werkplaats. Goed gelegen, op het zuiden in een geliefde wijk van St Lizier. Uitzicht op de Pyreneeën en vanuit de grote tuin zicht op de stad St Lizier.
 

Begane grond: keuken 16m2, woonkamer 21m2, gang 12,5m2, badkamer (bad en wastafel) 3m2, WC 2,5m2, 4 slaapkamers 10m2, 11m2, 12m2, 12m2.
Kelder: grote ruimte (opslag, werkplaats) en garage van ca. 90m. Mogelijkheid om het huis uit te breiden en de kelder te verbouwen. De garageruimte profiteert van de ramen met uitzicht op de tuin en zou gebruikt kunnen worden als studio of werkplaats.
Diversen: centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, dak in goede staat en schoongemaakt, op de riolering aangesloten, terras voor en achter het huis, grote tuin van ca. 1062m2.
Op de hoogten van Saint Lizier in een rustige omgeving en op 5 minuten van alle voorzieningen.
 

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 195.000
 
100 m2
m2
4
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!