Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

Mooi vrijstaand huis op luxe park

Sterke punten :

Deze mooie vakantiewoning (type Espace) van ongeveer 81m2 met een groen omheinde tuin van 350m2 ligt in een luxe vakantiepark van 13 ha waarop 138 van deze huizen staan. Het park bestaat uit grasvelden, bos en weiland er is een restaurant, 2 zwembaden, een tennisbaan, jeu de boules baan, minigolf, kinderspeeltuin, fitness zaal en verscheidene wandelroutes.
 
Entree 6.3m2, ruime en lichte woonkamer met eetkeuken 37m2. Een grote schuifpui geeft toegang tot het terras. Slaapkamer van 10m2. Badkamer 5,28 m2 met dubbele wastafel, douche en toilet. Berging 3.7m2 met watervoorziening en CV-ketel
1e verdieping: 2 slaapkamers van 16.2 en 12.8m2 (totale oppervlakte van de kamers is groter wanneer de schuine kanten worden meegerekend) er is een apart toilet met wastafel met de mogelijkheid voor het plaatsen van een douche.

De tuin die rondom het huis ligt is goed onderhouden er zijn diverse terrassen en een eigen parkeerplaats. De woning is direct bewoonbaar inclusief de inventaris en is voorzien van dubbele beglazing, raamhorren en zonwering. De centrale verwarming is op gas (tank in de grond) en er is vloerverwarming. Sanitair is aangesloten op het riool.
 
Het is mogelijk om het hele jaar door in het huis op dit park te wonen. De jaarlijkse parklasten zijn ongeveer € 3.000 en onroerend goed heffing (tax fonciere) ± € 800.
Uitstekende mogelijkheid voor seizoen verhuur niet in de laatste plaats vanwege de ligging in de Arize-vallei, niet ver van mooie dorpen en steden.
Toulouse/Blagnac op nog geen uur rijden. 

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 119.000
 
80 m2
350 m2
3
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!