Mooi vrijstaand huis type op luxe vakantiepark van 13ha met een eigen tuin van 320 m2

Sterke punten :

Deze mooie vrijstaande vakantiewoning van 58m2 (type Campagne) met een leuke tuin van 320m2 ligt in een luxe vakantiepark van 13 ha waarop 138 van deze huizen staan. Het park bestaat uit grasvelden, bos en weiland er is een restaurant, 2 zwembaden, jeu de boules baan, minigolf, kinderspeeltuin een fitnessruimte en vele wandelroutes.

Entree 4.5 m2 naar een ruime en lichte woonkamer28m2 met eetkeuken en een grote schuifpui die toegang geeft tot het terras. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met wastafel, ligbad en toilet.
Berging 2.48m2 met watervoorziening en cv-ketel.
1e verdieping 1 slaapkamer 8.75m2 overloop 1. 49m2.

De tuin die rondom het huis ligt is goed onderhouden er zijn diverse terrassen en een eigen parkeerplaats. De woning is direct bewoonbaar inclusief de inventaris en is voorzien van dubbele beglazing, raamhorren en zonwering. De centrale verwarming is op gas (tank in de grond) en er is vloerverwarming. Sanitair is aangesloten op het riool.
 
Het is mogelijk om het hele jaar door in het huis op dit park te wonen. De jaarlijkse parklasten zijn ongeveer € 3.000 en onroerend goed heffing (tax fonciere) ± € 700.
Uitstekende mogelijkheid voor seizoen verhuur niet in de laatste plaats vanwege de ligging in de Arize-vallei, niet ver van mooie dorpen en steden.
Toulouse/Blagnac op nog geen uur rijden. 

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière Midi Pyrénées Propriétés à ARTIGAT

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


Prijs op aanvraag
 
58 m2
320 m2
3
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!