Prachtig karakteristiek huis van 270 m² met zwembad in een weelderige omgeving.

Prachtig, volledig gerenoveerd karakterhuis van 270m² met zwembad, gelegen in een grote landschapstuin van 2638m², in een rustige, groene omgeving.
Begane grond: grote inkomhal van 11m² die leidt naar een woonkamer van 71m² met open haard, aparte keuken uitgerust met kwaliteitsmaterialen gemaakt door een meubelmaker, kamer van 9,6m², bijkeuken, wc.
1ste verdieping: overloop die leidt naar een doucheruimte, 4 grote slaapkamers, waaronder een ouderlijke suite van 24m² met doucheruimte en dressing, die toegang geeft tot een balkon met prachtig uitzicht over de tuin, grote bibliotheek van 19m².
Aangebouwde garage van 35m² met mezzanine.
Buiten is er een tweede garage van 36m² voor twee auto's, evenals een houtopslagplaats en een schuur voor de grasmaaier.
Er is een automatisch bewateringssysteem.
Dit huis biedt een ideale woonomgeving en heeft centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing, houten schrijnwerk, zichtbare stenen en balken, en een eigen afvoer.
Comfortabel wonen, niet over het hoofd gezien en rustig, dit object ligt op minder dan 10 minuten van Mirepoix, niet ver van de hoofdwegen. Op slechts 1 uur van Carcassonne, een prachtige middeleeuwse stad, en op 1 uur en 10 minuten van het vliegveld van Toulouse.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 449.000
 
270 m2
2 m2
4
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!