Te renoveren huis van ca. 70m2 met kleine tuin

Nog af te maken huis in gehucht ca. 70m2, aan de rand van het dorp Massat af te werken met kleine tuin. Elektriciteitsmeter geïnstalleerd, wateraansluiting aangelegd, aansluiting riolering nog af te werken, overal dubbele beglazing, dak in goede staat. Een huis met veel potentieel, goed gelegen, op het zuiden met mooi uitzicht.
 

Begane grond: toekomstige woonkamer 27m2.
1e verdieping: overloop 3m2, slaapkamer 11m2, badkamer 5m2 met bad en wastafel, aparte WC met reeds geïnstalleerd toilet 2m2.
2e verdieping: te verbouwen zolder 20m2.
Overig: deuren en vloer naar eerste verdieping met ketting, pannendak, overal dubbele beglazing, elektriciteit en water aangesloten. Het huis ligt op het zuiden met een mooi uitzicht, kleine tuin en bijgebouw met kadaster dat kan worden gebruikt om uit te breiden.
Uit te voeren werkzaamheden: Isolatie van het dak van binnenuit, elektrische installatie binnen, installatie van een keuken, aansluiting van water op het waterpunt voor de deur, installatie van een kachel (rookkanaal reeds aanwezig), installatie van een boiler voor warm water, vloer te leggen.
 
Dit huis heeft veel potentieel en zal na renovatie een huis worden op loopafstand van het dorp Massat met zijn winkels, bars, restaurants, school, medisch centrum, tweewekelijkse markt en alle voorzieningen.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 69.000
 
70 m2
80 m2
2
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!