Elegant en ruim landhuis

Elegant en ruim Maison de Maître (190m2) met 8741m2 grond en diverse bijgebouwen en een extra te renoveren huis.

Dit huis op het zuiden is liefdevol gerenoveerd en is klaar om in te trekken.  Met een ruim terrein, uitzicht op de Pyreneeën en bijgebouwen om te ontwikkelen, zou dit huis een fantastisch familiehuis zijn of geschikt voor iemand die op zoek is naar extra ruimte om inkomsten te genereren.

Hoofdwoning:
Eerste verdieping: Mooie hal met grote trap, grote keuken/eetkamer en woonkamer met toegang tot het terras. Daarnaast is er een familiebadkamer en een grote bijkeuken.
1e verdieping: 4 lichte en luchtige slaapkamers met familiebadkamer. Er is ruimte om extra badkamers te maken indien gewenst.
2e verdieping: Nog een slaapkamer/studeerkamer en nog 2 kamers om te verbouwen.

Bijgebouwen:
Bij deze woning horen verschillende bijgebouwen, waaronder een garage en grote schuren. Daarnaast is er nog een tweede huis, met 3 slaapkamers, dat gerenoveerd moet worden. Het zou een perfecte gite zijn of huis voor een grote familie.

Terrein:
Op 8741m2 grond, met 2 waterputten, bossen, moestuinen, uitzicht op de Pyreneeën en meer!

Locatie:
Dit object ligt genesteld in de schilderachtige uitlopers van de Montagnes Noires. Vlakbij Revel, Castelnaudary en Carcassonne. Op 1 uur van Toulouse, 1u15 van de Middellandse Zee en 1u30 van de skipistes.

Of je nu gewoon een mooi familiehuis in een rustige omgeving wilt of op zoek bent naar een project, dit prachtige pand kan iets voor jou zijn!

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 475.000
 
190 m2
8 m2
5
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!