Opgelet: Deze advertentie is niet gepubliceerd.

Goed lopende Bed and Breakfast gunstig gelegen in de Gers

Goed lopende Bed and Breakfast gunstig gelegen in de Gers

Als een spin in het web ligt dit schitterende, romantische object. Op aangename afstand van de plaatsen Vic Fezensac (met de vele festivals), Mirande (countryfestival), Marciac (Internationaal Jazzfestival) en Auch (hoofdstad van de Gers).
Het huis is helemaal ingericht voor gasten die zich graag laten omringen door de romantische sfeer van een oud, typisch voor deze streek gebouwd huis en dat voorzien is van alle gemakken. Mooi ingerichte kamers met allemaal eigen, mooie badkamers. Er zijn er 4 in totaal en de eigenaresse heeft het in de loop der jaren uitgebouwd tot een goed lopend bedrijf, al doet ze het, gezien haar leeftijd de laatste jaren iets rustiger aan. Behalve deze 4 kamers is er ook een groot zomerverblijf waar op de eerste verdieping een grote ruimte is ingericht met badkamer, en dat regelmatig wordt verhuurd aan jongeren. Dit gedeelte heeft een kleine privé keuken.
Aan het huis vast is een zeer ruime privé woning met 2 ruime slaapkamers en badkamer.
Gelijkvloers is behalve deze grote ruimte ook nog een ruime eet-keuken, een salon, een bijkeuken, garage en kelder.
Het geheel is in uitstekende staat en staat zeer goed aangeschreven. Er zijn vaste gasten.
Om het huis een ruim perceel van bijna een hectare, waarop een ruim zwembad met zomerkeuken, een moestuin, diverse kleine gebouwen waaronder een kippenhok.
Prachtige vergezichten over het heuvellandschap.
Het complex ligt aan een zeer rustig landweggetje waar amper verkeer langs komt. Alléén de buren die verderop wonen gebruiken deze toegangsweg.
Voor hen die zich in dit prachtige deel van Frankrijk willen vestigen en zich verzekerd willen zien van een aangenaam inkomen en het een uitdaging/roeping vinden om gasten in de watten te leggen, is dit de ultieme gelegenheid.
Serieuze gegadigden wil ik graag een ruimere fotoreportage toezenden en uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden. En uiteraard een visite met u doen.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 660.000
 
420 m2
9 m2
7
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!