Villa in natuurlijke omgeving

Dit mooie huis zal u verrassen, want hoewel het van buiten wel de uitstraling geniet van een huis à la campagne, is het een mooie mix van oud en nieuw waarbij het interieur u alle ruimte biedt, daar de benedenverdieping vrijwel uit één ruimte bestaat.

Het huis ligt aan een doodlopend privépad net buiten het dorp Cézan. Een aardig dorpje op het Franse platteland waarbij enkele aantrekkelijke dorpen op steenworp afstand liggen die u alles bieden wat u hier zoal zoekt, zoals Jégun, Lavardens en niet te vergeten Fleurance.

Het huis heeft naast een intern appartement op de eerste verdieping ook een enorme schuur en bovenal 2 gites die regelmatig verhuurd worden. Dan wel per week, dan wel voor een langere periode. U geniet zeker vrijheid omdat ze dusdanig gesitueerd zijn dat u niet noodzakelijkerwijs in elkaars gezelschap hoeft te verkeren.

Het grondstuk om het huis heen is voorzien van mooie oude bomen en is ruim 3 ha groot. Voor een eventueel toekomstig zwembad is er een deel van het terrein al vlak gemaakt.

De eigenaar heeft veel mooie bomen en struiken aangeplant om het geheel “the place to be” te laten zijn. Ondanks zijn moderne interieur (waaronder een schitterend keukeneiland) is het een gezellig huis mede door de centraal opgestelde grote houtkachel en de kleurstelling waarvoor is gekozen. Ik daag u uit dit huis eens nader te aanschouwen. Durft u een visite aan? Ik zal u graag rondleiden.

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het nederlands, engels, frans, duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 398.000
 
240 m2
3 m2
6
Contacteer verkoper

Foto's

Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Te koop in Frankrijk
Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!