Een fantastisch object met een enorm inkomstenpotentieel

Aan een rustige, verhoogde landweg met fantastisch uitzicht vinden we dit prachtige pand.

Op het terrein staan 4 gites, waarvan 3 met drie slaapkamers, de 4de is in loftstijl met 1 slaapkamer. Daarnaast zijn er 4 B&B kamers. Het inkomstenpotentieel is enorm.

Verblijf van de eigenaar
Het huis van de eigenaren bestaat uit een grote keuken c.q. eetkamer en grenst aan de formele eetkamer die gebruikt wordt voor de gasten van de B&B. Naast de eetkamer ligt de bijkeuken met koelruimte.

Het hoofdhuis heeft op de begane grond een comfortabele zitkamer, een grote studeerkamer met houtkachel. Op de eerste verdieping is de master slaapkamer van 35 m2 met een dressing, wc en douche van 27 m2. Daarnaast is nog een slaapkamer van 18m2 met potentieel voor eigen voorzieningen.

Er bestaat zeker de mogelijkheid om van deze 2 kamers 3 ruime slaapkamers te maken mocht dat nodig zijn.

De gites en B&B
De 3 gites bieden elk plaats aan 6 personen, zijn fris, modern en van alle gemakken voorzien. De 4e gite is toegankelijk via een eigen ingang, heeft een grote open keuken/woonkamer en een aparte slaapkamer met een en-suite badkamer waarin een douche en wc.

De 4 B&B gastenkamers zijn toegankelijk via een privé-ingang vanaf de binnenplaats en hebben hun eigen doucheruimte en wc. Ze liggen naast het hoofdhuis waar het ontbijt bij mooi weer op het terras is en bij slecht weer in de grote eetkamer van het hoofdhuis waar de houtkachel voor warmte en sfeer zorgt.

De gites hebben een eigen terras en de 4e gite heeft een balkon, allemaal met fantastisch uitzicht over het platteland.

De huuraccommodaties en de woning van de eigenaar zijn uitgerust met omkeerbare airconditioning.
De huuraccommodaties worden volledig gemeubileerd achtergelaten.

Feestzaal
Een aparte feestzaal completeert dit prachtige complex, met een houtkachel, toilet, omkeerbare airconditioning en een kleine kitchenette, klaar om je evenementen te organiseren.

Buiten
Op het perceel ligt een zoutwaterzwembad van 5 x 11,5, een werkplaats, een speeltuin op gras en een parkeerplaats. Een veld met een dierenverblijf maakt de buitenruimte compleet. Er zijn ook 24 zonnepanelen die stroom  leveren voor de woning.

Het totale landoppervlak is ongeveer 1 hectare.

Dit instap klare en prachtige object biedt absoluut de mogelijkheid om een inkomen te genereren terwijl je geniet van een prachtige omgeving.

Is dit iets voor jou? Je nieuwe leven is klaar en wacht!

Lees meer
Te koop in Frankrijk

Anneke de Gier

Anneke de Gier is bekend bij Te-koop-Frankrijk.be sinds 27/01/2020. U kunt de verkoper contacteren in het Nederlands, Engels, Frans, Duits.

  • Geverifieerde verkoper

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .


€ 1.250.000
 
730 m2
9 m2
16
Contacteer verkoper

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!